Wednesday, February 2, 2011

Januari - noll!

Manga har raknat ihop sin januaristatistik nu i dagarna. Som ni forstar ar det for min del inga snygga siffror alls. Men jag ar saker pa att februari kommer att se mycket battre ut. Ja, let's face it - samre kan det ju knappast bli:)

Igar pa gymmet blev det, kanske inte snyggt, men val svettigt. 40 min stenhart pa crosstrainern med 12 (av 15) som motstand. Trampade pa som en tok och lyckades komma upp i 9,8 km. Sedan styrka for armarna i 30 minuter foljt av sedvanlig genomkorning av core och benovningar. Darrade som ett asplov nar jag kom hem.

Ska man summera ihop nagot positivt med januari sa maste det bli att balstyrkan ar pa topp, att rygg och axlar kanns jattestarka och att jag faktiskt har lart mig att det GAR att fejka en langpanna inomhus. Och kanske den viktigaste insikten: benen, de maste underhallas a la Jane Fonda!

6 comments:

Daniel said...

Synd att du inte är målvakt, coolt att hålla nollan en hel månad ;)

Hoppas det släpper nu i februari! Kanske kommer det göra mer gott än ont i slutändan detta. Låter som du fått upp styrka avsevärt! Häftigt!!! och du kommer ha nytta av detta hela året!
Heja dig!

Andréa said...

Den där starka bålen komemr du ju ha massvis av nytta av framöver så känn dig stolt över all tid du lagt på den!

Själv summerar jag januari som min "sämsta" springmånad sedan jag började regga min träning 2007. Hela 8,4km (tror jag det var) kom jag upp i. Och februari kommer innehålla 0km :)

Ingmarie said...

Säger det igen; du har banne mig helt enastående! 12 av 15!??? Det är ju SKITJOBBIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Får du inte ont/domningar i fötterna?

Petra said...

Daniel - haha, du ar bra pa att alltid se det ifran den ljusa sidan! Skulle halften av varldsbefolkningen fa en liten dos av din positiva attityd sa skulle varlden se bra mycket battre ut! Ja, som malvakt ar det ju en siffra att vara stolt over! Man kanske borde sadla om. :)

Andrea - hoppas ocksa det! Bara man kan se till att fortsatta den har vanan - det ar hemskt latt att glomma bort hur viktigt det ar. :)

Ingmarie - kan mycket val tanka mig att du har trampat pa i avsevart mycket snabbare (och mer tungrott) tempo. Men man tackar!:) Jo, fotterna domnade som sig bor! Det ar nastan sa jag har vant mig vid det nu :D Men ont far jag tack o lov inte!

Jesper Scheutz said...

Du har då sannerligen hållt igång bra för att 0:a en hel månad. Du kommer vara grymt stark när du ger dig ut på apostlahästarna igen. Våra muskler gillar inte statisk belastning så se det som att du är inne i en period av alternativ träning. Kanske inte hjälper mot löparsuget men värt ett försök =)

Peace Love och Löparskor!

Ingmarie said...

nej jag VET att jag inte har kört så hårt! Mesar på 7-9 men försöker hålla farten uppe istället. Lite som på cykeln. Hög kadens med lätt växel. Blir superseg annars. Du kommer att bli grymt stark av detta!