Sunday, May 20, 2012

Sydney Half Marathon - 1:47:59

Nehepp, det blev inte som jag tankt mig anda, sub-1:45. Men icke desto mindre - ett PB i alla fall. Det ar sa kul att springa lopp aven om jag kanner att jag ar liiiite missnojd med sjalva slutresultatet (visst far man val vara det anda?). Kanns som jag korde slut pa kroppen idag. Aterkommer imorgon med en langre lopprapport.
Half marathon

7 comments:

Fit-Eva said...

Bra jobbat! Å snygg var du, så klart ;-)

anneliten said...

Känslor kan man inte styra över. Men man kan välja hur man ser på saker. Vara nöjd över PB och se det som att det finns fler chanser till sub1.45 kanske? Och att du sparat den upplevelsen till senare. Bra jobbat tycker i alla fall jag!

Lennart said...

Jag vill säga grattis till ett bra resultat. Sub 1:48 är bra!

Du kommer att känna dig jättenöjd senare.

Jessica said...

Jag säger då grattis tills superfin tid Petra! PB och allt.
Och ja, man får vara besviken men du vet; vänd det till ett sug till att uppnå drömtiden :-)
Kram!

Petra said...

Eva - tack sweetie! :0)

Anneliten - tack, jo det ar klart att jag ser det sa nu ocksa. Ibland maste man fa distans till sina kanslor vad det galler det har med lopp. Det ar roligt att bygga upp forvantningar, men med forvantningar sa kommer ocksa pressen och besvikelsen man kanner om det inte blir som man tankt sig. Jag tanker som sa att jag lart mig nagot fran det har, om mig sjalv och om vilka mal jag bor kunna stalla pa mig sjalv.

Tack Lennart - ja, haller med dig att kanslorna "lagger sig". Det kanns mycket battre idag! :-)

Jessica - visst ar det sa! Och man far helt enkelt se det for vad det ar och tanka att det finns fler tillfallen. For sub-1:45 KOMMER jag att klara. :)

Staffan said...

Ett PB är alltid ett PB och är du ändå inte nöjd över din prestation är det ju den bästa tändvätskan du kan ha till nästa gång :-)

Petra said...

Staffan - Ja, absolut! På't igen bara!