Sunday, September 18, 2011

Ett lopp på fel sida stängslet

Forst, supergrattis till alla som sprang Stockholm halvmarathon igar - jag laser om PB pa en del stallen och i storsta allmanhet positiva rapporter. Roligt att lasa - och jag glads at att lasa sant!

Pa min varldshalva har det ocksa varit lopp under helgen - ett halvmarathon och ett marathon idag. For min del blev det tyvarr inget lopp pga av flunsan jag haft men jag var dar och hejade, appladare, skrek mig (nastan) hes, langade vatten och lekte allman papparazzifotograf. Starten gick langt innan tuppen hunnit gala, klockan 6.20. Sjalv var jag pa plats ungefar vid Harbour Bridge pa city-sidan och lyckades fanga de forsta halvmarathonloparna pa bild. I brist pa lopprapport sa bjuder jag pa en bildkavalkad istallet.

Eliten med eskort borjar narma sig. Det kittlas i magen bara av att se dem narma sig...
_MG_2346

Snygga tjejer och kilar springer igenom biltullarna med Sydney Harbour Bridge i bakgrunden.
_MG_2357

Traningsadojjor mot asfalten - alskar det ljudet!
_MG_2361

_MG_2358

Vissa sprang sa snabbt att kameran inte hann med :)
_MG_2433

Nere vid Circular Quay gick det undan.
_MG_2568

Farthallare fran Sydney Striders. I den har gruppen ungefar skulle jag ocksa vilja ligga pa upploppet. Kanske nastan halvmara?
_MG_2594

Ja, vad ska man saga? Aven om det ar hundra ganger sa haftigt att vara deltagare i ett lopp sjalv sa ar det pa nagot satt fantastiskt ocksa att sta och se pa alla dessa lopare. Tiden stannar till lite; det ar bara har och nu som existerar. Man ar MED i loppet anda. Ljudet av smattrande gummi mot asfalten, andhamtningar, hejarop, rosiga kinder, svettiga armar, flygande vattenmuggar, trotta ben, leenden, hurrarop...

2 comments:

Ingmarie said...

Att längta kan ha sin tjusning också...
KRAM på dig!

Petra said...

Absolut!! Har man inget att langta efter eller dromma om sa vore det ytterst markligt! Kram tillbaks!!