Monday, March 28, 2011

Reviderade planer

Hur mycket kan man trana och forbereda sig pa lite mindre an 9 veckor? Hur mycket ar realistiskt att pressa sig sjalv? Sub-3:45 for Stockholm marathon kanns ju inte aktuellt i dagslaget. Det var t.o.m en tid som jag tankte att jag kanske inte ens skulle kunna springa loppet overhuvudtaget. Men jag kan ju springa nu, problemet ar bara att jag tappat 4 manaders loptraning. Nu galler det bara att trana sa kan man genomfora loppet, se det som en rolig upplevelse att fa springa i en fantastiskt vacker stad, och kanske sikta pa en battre tid i nasta lopp. Jag tanker sa har: Stockholm marathon far bli som det blir. Kommer jag att fullfolja loppet sa ar jag enormt nojd! Men Sydney marathon 18 september 2011 far bli min stora satsning. Japp, sa far det bli!

20x30-BSCM2151
Business as usual runt 22 km-markeringen.

5 comments:

anneliten said...

Helt rätt tänkt!

JOHN said...

Later riktigt bra! I september lär formen vara kanon :)

Fin bild! Kan inte undvika att notera den lyckliga loparen i bakgrunden som stolt studsar fram i sina Newton Gravity :)

Fit-Eva said...

Låter som en bra plan Petra!
Kram!

Johan Renström said...

Tänker ganska lika som dig, hoppas på ett senare llopp. Jag hoppas på under 4 timmar men benen känns fortfarande sega efter skidsäsongen.

Petra said...

Anneliten - ja, inte sa manga val i det har laget! Men jag tror det har upplagget blir bra.

John - forhoppningsvis har du ratt!

Eva - hoppas det:)

Johan - perfekt, vi kanske ska sla folje den 28 maj? :) Du har ju legat i enormt under skidsasongen sa jag forstar om benen kanns sega...