Friday, March 4, 2011

Flexfredag

Kort inlagg idag - jag ar flexledig och det kanns superlyxigt att bara sitta och slosurfa i soffan, och givetvis att ha en lite langre helg att se fram emot. Den senaste tiden har varit superstressig pa jobbet med valdigt langa dagar, och som kompensation kan jag ta ut lite ledighet nu och da vilket ar helt ok. Vi gar nu in i en kritisk fas i ett projekt dar det galler att man ar satsar allt under en tid sa jag antar att bloggandet ocksa framover kommer att bli lite si och sa.

Men tillbaks till nuet: inledde morgonen med ett pass pa lopbandet, 9 km i 6:40-fart. Distansmassigt klarar jag lite, lite langre for varje dag som gar, det kanns som en triumf och det ar ju ocksa det som ar det viktiga. Farten har liksom sekundar betydelse, tror det loser sig det med, allt eftersom. Annars har jag legat pa ratt bra den senaste tiden, fortfarande mest med alternativ traning, men idag hade jag faktiskt tankar om ett langloppass inom en snar framtid.

5 comments:

Fit-Eva said...

Långpass - låter härligt!
Ha en fin helg Petra!

JOHN said...

Underbart att det går åt rätt håll! Precis som du skriver så är ju inte farten det viktigaste utan successivt vänja kroppen vid belastningen. Kämpa på!

Lennart said...

Hej Petra!
Verkligen roligt att läsa att du kunde springa 9 km. Långplopp kommer du snart kunna genomföra. Ge det bara lite tid.....

MVH

Ingmarie said...

Du kutar lågpass fortare än du hinner säga gurkburk! :-) Hoppas helgen varit fin!

Petra said...

Eva - Tack, och helgen var fin! Ha en bra vecka!!
John - Visst ar det sa! Det ar bara sa otroligt skont att kunna springa och kanna att man gor framsteg!!
Lennart - Ja, skynda langsamt ar det som galler!
Ingmarie - Haha, gurkburk, sa du? Ska prova! GURKBURK!! (.....Inget langpass annu men det kanske maste aktiveras forst!). :)