Sunday, July 4, 2010

25 km & tipptopp känsla

Formsvackan i fredags utvecklade sig inte till nagot mer, tack och lov. Efter ytterligare en vilodag igar (mycket somn och inte speciellt mycket andra aktiviteter) kunde jag kampa bort de baciller som gjorde sig paminda. Vaknde upp frisk som en larka i morse och kande mig redo for lopning. En kompis hade pratat om ett gemensamt langpass pa sondagen. Sagt o gjort, efter en snabb googling kom vi fram till en bra rutt, och beslutade oss for att sla vara pasar ihop i 25 km.

Rutten utgick fran min gata och gick mot Paddington och Edgecliff. Har slot vi upp pa vagen som leder langs vattnet mot Double Bay och Rose Bay. Okanda "Heartbreak hill" borjade, den 1,5 kilometer langa backen som man varje ar far kampa uppfor i City2Surf. Sedan blev det tvarbrant nedfor igen och man kunde antligen skymta Bondi Beach pampiga strand. Upp ur Bondi gick segt, ungefar en lika lang backe igen och rejal stigning. Men val uppe vid Bondi Junction var det bara att springa pa tills vi kom in i Cnetneiial Park och da var man ju i princip hemma igen. Bortsett fran de kampiga backarna kandes det inte kampigt nagon gang under passet. Harlig kanlsa att stanna men jag hade massor av krafter kvar. Vill man sa kan man kolla in passet har.


Distans: 24.68 km
Tid: 2:18:57
Snittempo: 5:37 min/km
Snittpuls: lamnade pulsbandet hemma

View Over Bronte Beach

Update: att doma av alla stavfelen i det har inlagget var jag nog rejalt trott vid skrivandets stund. Inlagget far tala sitt eget tydliga sprak... :)

6 comments:

Anonymous said...

skönt pass Petra ! Jag gillar din blog starkt ! Och stavfelen bryr vi oss inte om :-)

Andrey said...

Hi from Russia. :)
24.68 km 2:18:57 is good result.

Petra said...

Anders - roligt att du gillar bloggen! Och angaende stavfelen sa inser jag ju att det inte kan hjalpas nar man redan 'publicerat':) Det far helt enkelt bli lite fel ibland...

Audrey - Thank you - are you a runner yourself?

LOPARJANNE said...

Bra jobbat Petra! Bra tempo på den sträckan med alla backar...
Ser inte dig på strandkortet när du svalkar av dig i vattnet? :)

Daniel said...

Vilket bra pass du fick till Petra! Skönt att känslan fanns där också, det kommer bli bra detta fram till maran!
Långpassen är nyckeln! ;)

Petra said...

Janne - tack, kanns bra i sjalen att gora lite langre pass. Fast man far ju en himla traningsvark... Nej, det blev inget dopp for min del den har dagen, alldeles for kallt. Det hade defiinitivt blivit det om jag hade varit hemma i Svea!

Daniel - Jo, vi far hoppas det! Springer man i den har takten, vilket ar mer bekvamlighetstempo, sa kan man ju halla riktigt lange. Men tanken ar val att jag ska springa lite snabbare. Ja, vi far hoppas det haller.