Wednesday, January 30, 2013

Kroppsdelar

Lar, rumpa, axlar, skulderblad, brost, mage (OMG, magen!!) - ja hela kroppen om jag ska vara arlig - kanns av idag. Lange sedan jag haft san har traningsvark. Bara att tanka gor ont det med!

Traningsvarken ar resultatet av en timmes hard styrketraning med en PT - tufft men otroligt inspirerande! Har antligen kommit mig for att boka tid med en PT nu - det ingar ju faktiskt 2 timmar gratis PT/manad pa mitt gym sa det kanns ju nastan fel att inte utnyttja ett sant tillfalle. Phu! Har forsokt springa bort traningsvarken idag men det gick sa dar...

- Posted using BlogPress from my iPhone

Friday, January 18, 2013

7 saker man kan göra när man sitter på ett tåg som stått stilla i 45 minuter

1.) Fundera pa om -25C eller +46C ar vidrigast.
2.) Klura pa varfor a/c'n slutade funka.
3.) Klura pa varfor taget slutade funka (pga varmen sags det, kan det stamma??).
4.) Skicka SMS och svara pa mail.
5.) Langta hem.
6.) Halla fingrarna for att taget kommer igang snart sa man slipper besoka nodtoaletten.
7.) Beundra utsikten.
//Happy commuter



- Posted using BlogPress from my iPhone

Wednesday, January 16, 2013

Tystnaden

Dasande luftkonditioneringar, envisa telefonsignaler, hogljudda kontorsnissar. Oppna kontorslandskap, lunchmoten. Surrande kaffeapparater, folk som rusar i korridorer. Proppfyllda pendeltag, resenarer som pratar vitt och brett om sina liv. Bullrande trafik, bussar och tag, sirener som ylar.

Att kunna lyssna pa sina egna tankar utan avbrytande ljud. Att stanga av tv och musik. Att hora ljudet som tystnaden gor. Det ar ocksa ratt skont. Att springa utan musik och bara vara narvarande, bara hora ljudet av sin egen andning.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Monday, January 7, 2013

Fulbandet

Fusklopning har det blivit valdigt mycket av pa sistone. Lopning pa lopbandet alltsa. Det pastas ju vara en helt vardelos traningsform. Sjalv kan jag inte pasta att det ar nagot fel pa lopbandet. Inte heller har jag haft nagra problem med skador eller dylikt eller kant mig samre for att jag inte springer utomhus just nu.

Givetvis ar det roligare att springa ute i naturen men nar temperaturen stiger till +43c - som det kommer att gora imorgon - sa finns det inte sa manga alternativ. Dessutom tycker jag att tempopass och intervaller ar lattare att utfora pa lopbandet (man blir ju liksom tvungen att halla farten da och kan inte komma undan med att fuska aven om det ar lattare och man far ett mer naturligt lopsteg genom att springa utomhus.)

Core och overkroppsstyrka har varit bra komplement till den har veckans gangna traning, kanner mig helnojd med 5 traningspass med bra fart aven om jag fulsprang pa bandet alla gangerna. So sue me.
- Posted using BlogPress from my iPhone